India
venkat@smartinfo.in

AZ – 204 Dumps Papers – PartII

dumps

This article is going to provide az 204 Dumps Papers PartII . In the previous article we covered a few questions in this article we gave  a few more questions or models which are given in the az-204 exam 

 

For AZ-204 Dumps Paers Part I – Visit Dumps Papers Part I

– AZ 204 Exam questions

11. You plan to deploy a web app to App Service on Linux. You create an App Service plan. You create and push a custom Docker image that image that contains the web app to Azure Container Registry. You need to access the console logs generated from inside the container in real-time. How should you complete the Azure CLI command? Toanswer, select the appropriate options in the answer area.

NOTE: Each correct selection is worth one point.

ms 204 practice test1

Answer:

ms 204 practice test2

12. You are developing an Azure Service application that processes queue data when it receives a message from a mobile application. Messages may not be sent to the service consistently. You have the following requirements: Queue size must not grow larger than 80 gigabytes (GB). Use first-in-first-out (FIFO) ordering of messages. Minimize Azure costs. You need to implement the messaging solution.

Solution: Use the .Net API to add a message to an Azure Service Bus Queue from the mobile application. Create an Azure Function App that uses an Azure Service Bus Queue trigger.
Does the solution meet the goal?

A. Yes

B. No

Answer:A

13. You are preparing to deploy an ASP.NET Core website to an Azure Web App from a GitHub repository. The website includes static content generated by a script. You plan to use the Azure Web App continuous deployment feature. You need to run the static generation script before the website starts serving traffic. What are two possible ways to achieve  this goal?

Each correct answer presents a complete solution.

A.Create a file named.deployment in the root of the repository that calls a script which generates the static content and deploys the website.

B. Add a PreBuild target in the websites csproj project file that runs the static content generation script.

C. Create a file named run.cmd in the folder /run that calls a script which generates the static content and deploys the website.

D. Add the path to the static content generation tool to WEBSITE_RUN_FROM_PACKAGE setting in the host.json file.

Answer: A, D

14. You are developing a solution for a hospital to support the following use cases: •The most recent patient status details must be retrieved even if multiple users in different locations have updated the patient record. •Patient health monitoring data retrieved must be the current version or the prior version. •After a patient is discharged and all charges have been assessed, the patient billing record contains the final charges. You provision a Cosmos DB NoSQL database and set the default consistency level for the database account to Strong. You set the value for Indexing Mode to Consistent. You need to minimize latency and any impact to the availability of the solution. You must override the default consistency level at the query level to meet the required consistency guarantees for the scenarios. Which consistency levels should you implement?To answer, drag the appropriate consistency levels to the correct requirements. Each consistency level may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

NOTE: Each correct selection is worth one point.

Answer:

Return the most recent patient status – Strong

Return health monitoring data that is no less than one  version behind- Bounded Staleness

After patient is discharged and all changes are assessed retrieve the correct billing data with final stages – Eventual

15. A company is developing a solution that allows smart refrigerators to send temperature information to a central location. You have an existing Service Bus. The solution must receive and store message until they can be processed. You create an Azure Service Bus Instance by providing a name, pricing tier, subscription, resource group, and location. You need to complete the configuration. Which Azure CLI or PowerShell command should you run?

az 204 practice exam 2

A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D

Answer:A

16. You are developing an ASP.NET Core WebAPI web service. The web service uses Azure Application Insights for all telemetry and dependency tracking. The web service reads and writes data to a database other than Microsoft SQL Server. You need to ensure that dependency tracking works for calls to the third-party database. Which two Dependency Telemetry properties should you store in the database? Each correct answer presents part of the solution.

NOTE: Each correct selection is worth one point.

A. Telemetry.Context.Operation.Id

B. Tetemetry.Context.Cloud.Rolelnstance

C. Telemetry.Id

D. Telemetry.ContextSession.Id

E. Telemetry.Name

Answer:A C

17. You are developing an application that uses Azure Blob storage. The application must read the transaction logs of all the changes that occur to the blobs and the blob metadata in the storage account for auditing purposes. The changes must be in the order in which they occurred,include only create, update, delete, and copy operations and be retained for compliance reasons. You need to process the transaction logs asynchronously. What should you do?

A. Process all Azure Blob storage events by using Azure Event Grid with a subscriber Azure Function app.

B. Enable the change feed on the storage account and process all changes for available events.

C. Process all Azure Storage Analytics logs for successful blob events.

D. Use the Azure Monitor HTTP Data Collector API and scan the request body for successful blob events.

Answer:B

18. You develop Azure solutions. You must grant a virtual machine (VM) access to specific resource groups in Azure Resource Manager. You need to obtain an Azure Resource Manager access token.

Solution: Use an X.509 certificate to authenticate the VM with Azure Resource Manager. Does the solution meet the goal?

A. Yes

B. No

Answer:B

19. You are a developer for a SaaS company that offers many web services. All web services for the company must meet the following requirements:

  • Use API Management to access the services
  • Use Open ID Connect for authentication
  • Prevent anonymous usage 

A recent security audit found that several web services can be called without any authentication. Which API Management policy should you implement?

A. jsonp

B. authentication-certificate

C. check-header

D. validate-jwt 

Answer:D

20. You must implement Application Insights instrumentation capabilities utilizing the Azure Mobile Apps SDK to provide meaningful analysis of user interactions with a mobile app. You need to capture the data required to implement the Usage Analytics feature of Application Insights. Which three data values should you capture? Each correct answer presents part of the solution

NOTE: Each correct selection is worth one point.

A. Trace

B. Session Id

C. Exception

D. User Id

E. Events 

Answer:A D E

One Response

  1. we just did shirt says:

    This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
    I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post.
    Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email
LinkedIn
Share